Algemene voorwaarden


KWALIFICATIE VAN DE APPARTEMENTEN:

 

           Alle appartementen voldoen aan de voorschriften van decreet 92/2009 van de Valenciaanse regering inzake "toeristische appartementen", die allemaal zijn gecatalogiseerd als standaard categorie. De beheersvennootschappen zijn Fincas Arena (EGVT-46-A) en Serviarena S.L. (EGVT-342-A).

 

 

TOEGANG TOT DE APPARTEMENTEN (CHECK-IN):

 

           De ingang van het appartement is vanaf 17.00 uur op de dag van binnenkomst, vanwege de tijd die nodig is voor de schoonmaak en conditionering. Ze kunnen eerder worden bezet als u er in overleg met ons klaar voor bent.

Klanten die buiten de kantooruren of op feestdagen aankomen, moeten dit vooraf melden (telefoon 965 85 25 25 12), waarbij ze moeten aangeven waar en hoe ze de sleutels kunnen afhalen; een waarschuwingsbriefje wordt meestal achtergelaten op het informatiepaneel bij de deur van de receptie (Fincas Arena, Avd. Europa 23).

 

Bij de levering van de sleutels van het appartement, zal de klant een "waarborg" in contanten of bankpas niet minder dan 150,00 € achterlaten.

Indien de klant de sleutels buiten de kantooruren op de overeengekomen plaats heeft afgehaald, moet hij zich op de eerste werkdag na aankomst melden bij de receptie om in te checken en de (wettelijk vereiste) documenten van alle inzittenden te overhandigen en kan hij een tweede set sleutels van het appartement en de parkeersleutels afhalen, indien het gebouw over dezelfde sleutels beschikt, aangezien deze sleutels nooit ergens anders worden geleverd.

 

                      

VERTREK UIT DE APPARTEMENTEN (CHECK-OUT):

 

           Vertrek uit het appartement en teruggave van de sleutels is uiterlijk om 10.00 uur op de dag van vertrek. Het appartement moet vrij zijn van vuilnis, met al het meubilair en huishoudelijke artikelen op dezelfde plaats als waar het zich bij de ingang bevond, opgeruimd en binnen een normaal niveau van gebruik en decorum en netheid, het niet voldoen aan dit punt zal leiden tot de extra kosten worden afgetrokken van de borg.

 

Als de klant van plan is om vroeg te vertrekken, voor de openingstijd van het kantoor, kunt u de aanbetaling per creditcard achterlaten en wij zullen de kosten annuleren door de staat van het appartement te controleren en u de sleutels terug te geven of wij zullen uw bankrekeningnummer gebruiken om de aanbetaling per bankoverschrijving terug te betalen.

 

 

ANNULERINGEN VAN RESERVERINGEN:

 

           De in de voorwaarden van de reservering vermelde kosten zullen in rekening worden gebracht of in het defecte gedeelte van de reservering, volgens de bepalingen van de Wet op het Toerisme 15/2018 van de Valenciaanse Gemeenschap en het decreet dat de reservering ontwikkelt. De kosten van de overschrijving, terugbetaling, credit card of andere kosten zullen in mindering worden gebracht op het terug te sturen bedrag.

 

 

DIENSTEN INBEGREPEN:

 

            De prijs is inclusief de schoonmaak van het appartement bij de ingang, handdoeken en lakens voor de aangegeven bewoners. Bij een verblijf van meer dan 7 nachten blijft er voldoende kleren over voor de duur van uw verblijf.

           FINCAS ARENA / SERVIARENA S.L. aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de waardevolle spullen die de klanten in de appartementen achterlaten; om deze reden bevinden ze zich in de meeste van dezelfde "kluisjes" die in ons kantoor kunnen worden gehuurd.

 

         Optioneel kunt u een televisie huren voor uw verblijf.

 

Als u problemen ondervindt tijdens uw verblijf, neem dan contact met ons op via ons kantoor (FINCAS ARENA), Av/Europa, 23, telefoon 96 585 25 12.

 

Als het buiten de normale kantooruren gebeurt, is er een 24-uurs noodnummer aangegeven in het buitenvenster van ons kantoor. Het niet gebruiken van deze telefoon is de verantwoordelijkheid van de klanten en wij zullen geen enkel bedrag terugbetalen van eender welke service die wij niet hebben aangevraagd (accommodatie, slotenmaker, loodgieter of eender welke andere).

 

 

REGELS VOOR HET NAAST ELKAAR BESTAAN IN DE APPARTEMENTEN:

 

De regels voor coëxistentie en gebruik zijn geregeld in de algemene Spaanse wetgeving en in het bijzonder in de Wet op de Horizontale Eigendom, de Wet op het Toerisme, het Decreet op de toeristische accommodaties van de Valenciaanse regering en de specifieke statuten van de Gemeenschap van Eigenaren van elk gebouw.

 

Het is absoluut verboden om huisdieren in de appartementen te introduceren zonder onze uitdrukkelijke toestemming (raadpleeg ons kantoor).

De appartementen mogen niet door meer personen worden bewoond dan de in het huurcontract aangegeven en ondertekende capaciteit.

Het is verboden om glazen voorwerpen in het zwembad te hebben. De hygiënische regels voor het gebruik van het zwembad en de openingstijden van het zwembad moeten te allen tijde in acht worden genomen. Stoelen en handdoeken kunnen niet uit het appartement worden meegenomen naar het zwembad of de tuin. Ga niet de ingang van het gebouw binnen, vooral niet de lift met natte voeten.

 

De elementaire regels van kleding, gedrag en stedelijkheid moeten worden gerespecteerd in de gemeenschappelijke ruimten van de gebouwen waarin ze zijn gehuisvest, evenals het recht op rust van de andere buren van het gebouw.

 

Het meubilair en de huishoudelijke artikelen van het appartement kunnen niet worden verwijderd.

 

In het geval van het hebben van een gemeenschappelijke parkeerplaats, is het alleen mogelijk om te parkeren in hetzelfde voertuig voor elk appartement; het zal alleen mogelijk zijn om te parkeren in hetzelfde voertuig voor elk appartement; het zal alleen mogelijk zijn om te parkeren als er een vrije ruimte is, omdat er geen capaciteit is voor alle appartementen van elk gebouw, (rekening houdend met het feit dat er gebouwen zijn met een beperkte hoogte of grootte van het voertuig, als u zeer hoge voertuigen heeft of groot overleg met ons. Als uw voertuig niet in de parkeergarage past, zijn wij niet verantwoordelijk.

 

Het niet naleven van één van deze regels is een reden voor beëindiging van de huurovereenkomst, met verlies van alle geleverde hoeveelheden.

 

 

ALGEMENE INFORMATIE VOOR ALLE APPARTEMENTEN

 

Wij verhuren woningen in particuliere appartementencomplexen. Er is geen receptie in de kelder van elk gebouw. De receptie is in ons kantoor FINCAS ARENA (Av / Europa, 23, hoek C / Esperanto).

 

De gemeenschappelijke ruimte van de gebouwen, evenals de diensten (tuinen, zwembad, tennis, kinderspelen of andere installaties of diensten), zijn niet afhankelijk van ons en de openingstijden en gebruiksvoorwaarden zijn zoals aangegeven door de gemeenschap van eigenaren.

 

De appartementen zijn voorzien van handdoeken en lakens, worden schoon afgeleverd bij de ingang. Bij de uitgang moeten ze schoon, netjes en zonder afval worden achtergelaten (anders worden de extra kosten in mindering gebracht op de borg).

 

Huisdieren van welke aard dan ook worden alleen geaccepteerd "op aanvraag" en moeten uitdrukkelijk schriftelijk door ons worden geaccepteerd (vraag ons).

 

Als er parkeergelegenheid is en het geeft niet aan dat het privé is, dan is de parkeerplaats gemeenschappelijk en is er geen gegarandeerde plaats voor elk appartement. (U kunt slechts één auto per appartement parkeren en alleen als er plaats beschikbaar is).

 

Optionele diensten zijn (tegen betaling), TV, Wifi, kluis en airconditioning (indien van toepassing), tenzij uitdrukkelijk aangegeven dat dit in de prijs is inbegrepen.

 

Als je een strijkijzer nodig hebt, vraag het dan in ons kantoor.

 

Zie optionele extra's bij de reservering (sommige extra's kunnen een minimumprijs per verblijf hebben, ongeacht het aantal overnachtingen van de klanten). Sommige optionele diensten kunnen afhankelijk zijn van beschikbaarheid en bevestiging door de externe provider.

 

Onze klanten hebben een 24-uurs noodonderhoudsdienst in het appartement via een contacttelefoon (alleen voor problemen in het appartement die niet kunnen wachten tot de openingstijd van onze receptie). Misbruik of misbruik van deze dienst zal voor de klant kosten met zich meebrengen.

 

De levering van de sleutels is altijd in onze receptie, niet in het gebouw dat u gereserveerd heeft, hiervoor moet u naar Fincas Arena komen, als u na sluiting van het kantoor in de namiddag of op een feestdag aankomt, zal er in het raam een lijst met de naam van de klanten en een telefoonnummer staan en een persoon zal de sleutels binnen een paar minuten naar de deur van ons kantoor brengen (als u verwacht dat u buiten de kantooruren aankomt en ons waarschuwt, helpt ons dan om de wachttijd te organiseren en tot een minimum te beperken als u aankomt op ons kantoor).

 

Optioneel kunnen wij de sleutels naar het adres van het appartement brengen, maar deze service heeft een toeslag (vraag).

 

Buiten werktijden geven wij u slechts 1 set sleutels van het appartement en als u ons laat weten dat u met de auto komt met een afstandsbediening of toegangssleutel tot de parkeergarage, kunnen wij u bij het inchecken een andere set sleutels van het appartement geven.

 

In dit geval moet u de volgende ochtend, behalve op zon- en feestdagen, via ons kantoor de identiteitskaart of het paspoort van alle inzittenden laten zien (dit is wettelijk verplicht). De houder van de reservering is er verantwoordelijk voor dat dit punt binnen 24 uur na aankomst wordt gehaald.

 

De foto's van de appartementen die op onze website worden getoond, zijn van een typisch appartement, aangezien het hebben van meerdere appartementen in elk gebouw en het feit dat het privé-appartementen zijn, kan variëren in het type meubilair of decoratie, hoogte, uitzicht, enz., maar de diensten van de beschrijving zijn in het algemeen vrijwel hetzelfde.

 

De ingang van de appartementen is om 17:00 uur (als het appartement schoon en voorbereid is, kunnen de sleutels vooraf worden afgeleverd (dit kan een meerprijs zijn). Zelfs indien vooraf aangevraagd, kunnen wij niet garanderen dat het appartement voor dit tijdstip beschikbaar zal zijn.

 

Vertrek uit de appartementen is om 10:00 uur (indien u later wenst te vertrekken, raadpleeg dan onze medewerkers over de mogelijkheid van een late check-out vanuit het appartement. (Meerprijs), is onder voorbehoud van beschikbaarheid tot de dag voor vertrek.

 

Om deze reden kunnen wij uw bagage zowel op de dag van aankomst als op de dag van vertrek gratis opslaan in ons kantoor (service alleen beschikbaar tijdens onze openingstijden, niet op zon- en feestdagen).

 

In ons onthaalkantoor hebben ze toeristische informatie, stadsplattegronden en kunnen ze allerlei aanvullende diensten voor het verblijf in het appartement huren, zodat ze kunnen genieten van de sportieve, culturele en dagelijkse en nachtelijke vrijetijdsactiviteiten die de stad en de omgeving te bieden hebben.

 

Voor onze klanten kunnen wij een transfer aanbieden van en naar de luchthaven of het treinstation in Alicante of met taxi's of privé-vervoersbedrijven (VTC) of minibussen voor groepen. Als u 's nachts of op feestdagen aankomt, kunnen wij u met de sleutels van uw appartement op het vliegveld ophalen en u direct naar het vliegveld brengen.

 

Wij kunnen ook regelingen treffen om de terugreis te bevestigen of uw instapkaarten uit te printen (service tegen een meerprijs).

 

Kaartjes voor themaparken (Terra Mitica, Terra Natura, Mundomar, Aqualandia, Aquanatura), feestzalen, Benidorm Paleis, Molino, Benidorm Circus, excursies onder leiding van een gids naar de nabijgelegen dorpen of Valencia, autoverhuur, elektrische autohuur voor mensen met een beperkte mobiliteit (in sommige gebouwen kunnen wij u een ruimte bieden om de batterij op te laden als u hem bij ons huurt, checken), duik- of sportactiviteiten en contact met de natuur door gespecialiseerde bedrijven. Tickets voor disco's op speciale data (vooral aan het einde van het jaar).

 

Wij kunnen tickets aanbieden voor diverse concerten en evenementen die het hele jaar door in Benidorm worden gehouden, hiervoor kunt u contact met ons opnemen of de blog volgen die we op onze website hebben.

 

Indien u socio-gezondheidsdiensten nodig heeft via een externe leverancier (kangoeroes, begeleiding, persoonlijke hygiëne, verpleging, fysiotherapie, medicatiecontrole, etc.).

 

Elk verschil in interpretatie zal worden voorgelegd aan de rechtbanken van Benidorm.

 

Evenzo kunt u naar het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting gaan: https://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 

Kennisgeving met betrekking tot consumentenarbitrageprocedures op grond van artikel 36 van de Wet op de beslechting van consumentengeschillen (VSBG) en onlinegeschillenbeslechting op grond van artikel 14, lid 1 van de Verordening inzake de beslechting van online consumentengeschillen (EU-verordening nr. 524/2013, de zogenaamde ODR-verordening ).

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), toegankelijk via http://ec.europa.eu/consumers/odr 

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitragecommissie.