WAARHEEN TE BLIJVEN?


Als u wilt kunnen kiezen waar u uw appartement in Benidorm wilt huren zonder bang te zijn om een fout te maken, dan huurt Fincas Arena al sinds 1974 appartementen in alle buurten van Benidorm.

Elke wijk of gebied heeft zijn eigen kenmerken die het bijzonder maken en tegelijkertijd verschillen van de rest van de stadswijken.

Het strand van Levante is het populairste en bekendste deel van de stad, is ongeveer 2,8 km lang en daardoor is het hele gebied van het strand niet hetzelfde. Wij kunnen u adviseren op basis van uw voorkeuren voor vrije tijd en rust om optimaal te genieten van uw vakantie in Benidorm. Dit gebied is de levendigste, met brede straten en lanen wolkenkrabbers, vele restaurants van alle soorten die je je kunt voorstellen, sommige van hen nooit dicht en veel winkels, dit alles maakt dit een zeer "levendig" gedurende de 12 maanden van het jaar, niet alleen in de zomer, dit alles maakt dit een zeer "levendig" deel van het oosten heet Rincon de Loix, gelegen aan het einde van het strand, heeft veel winkels bars en winkels van alle soorten en een markt op woensdag en zondag.

In dit gebied is het natuurpark van de Sierra Helada, voor de liefhebbers van routes en trekking, vanaf de top heb je een ongelooflijk uitzicht over de hele regio, niet alleen Benidorm en ook het kustgebied dat zich uitstrekt tussen Benidorm en het strand van Albir, behorend tot de naburige gemeente Alfaz del Pi, is het mogelijk om van Benidorm naar Albir te gaan, een paar paden die grenzen aan de kliffen naast de zee, er zijn 5 routes van verschillende moeilijkheidsgraden en lengtes voor bijna iedereen kan deze ervaring te genieten.

Ook in dit gebied hebben we het grootste waterpark van Europa, Aqualandia, een dierenpark, Mundomar, een grote festivalzaal, het Benidorm Paleis, met optredens gedurende het hele jaar en vele speciale evenementen waarin figuren uit de zang- en showbusiness het hele jaar door worden opgevoerd en net naast het Benidorm Circus, een permanent circus met elke zaterdag optredens die de jongste en hun ouders zullen bekoren.

Dan vinden we het gebied van de oude stad, dat is degene die beide stranden, Levante en Poniente verenigt in dit gebied vinden we het gebied van het kasteel met het uitkijkpunt het invoeren van de Middellandse Zee, die een bevoorrecht uitzicht op beide stranden en de kustlijn met een wereldberoemde skyline en ongeëvenaarde. Het oude centrum van Benidorm biedt ons in zekere zin meer authenticiteit, met zijn smalle straatjes, witte huizen van 3 of 4 hoogtes, kleine tavernes en charmante winkeltjes die wachten om in alle rust verkend te worden en gebruik te maken van de schaduw die de bouw van een mediterraan vissersdorpje oplevert.

In deze zone van de stad vinden we een klein en behaaglijk strand, "la Cala del mal Pas" en de haven van Benidorm, de oude haven van de vissers die tegenwoordig het begin van het strand van poniente geeft en het is van degene die de gevarieerde mogelijkheden van nautische vrije tijd die de stad biedt, van hieruit verlaten ze de boten slikken naar het "eiland van Benidorm, het nautische icoon van de stad, waar u het eiland kunt bezoeken, kunt baden in het kristalheldere water, een bevoorrecht uitzicht hebt op de stad en de stranden, de zeebodem kunt zien vanaf een boot met een glazen bodem of zelfs als u dat kunt, een duiksessie kunt doen in de wateren, die zijn uitgeroepen tot een onderwater natuurreservaat.

Het strand van Poniente is ongeveer 3,3 km lang en in het laatste deel vinden we de wijk Cala, ten westen van de stad, ze zijn perfect voor liefhebbers van zand en surfen, geweldige wandelingen, het is een meer ontspannen en rustigere omgeving dan Levante, maar net zo aantrekkelijk, waardoor u tijdens uw vakantie kunt genieten van twee bijna volledig tegenovergestelde omgevingen zonder van stad te veranderen.

ETEN EN DRINKEN

Benidorm is erkend als een van de steden met de beste stadsstranden ter wereld, maar we moeten ons niet laten misleiden, hoewel we prachtige stranden hebben, met de blauwe vlag die ze als uitstekend bestempelt - Tijdens uw vakantie kunt u genieten van allerlei activiteiten, culturele, sportieve, muzikale concerten, de 5 themaparken in de stad (Aqualandia, Mundomar, Terra Mítica, Terra Natura, Aquanatura, een feestzaal en een permanent circus. We hebben een onderwater natuurreservaat en een natuurpark van waaruit u een bevoorrecht uitzicht heeft op de stad en de hele regio, van waaruit u kunt oefenen met wandelen of als u van fotografie houdt.

U kunt ook genieten van een gevarieerde keuken in de stad en de regio biedt veel plaatsen om te bezoeken die een perfecte aanvulling vormen op uw vakantie bij ons. Altea, Alfaz del Pi, El Albir, El Albir, la Nucia, Polop, Finestrat, Villajoyosa, enz.

Dit alles maakt een verscheidenheid aan plaatsen om te bezoeken en natuurlijke plaatsen die zullen verrassen, Guadalest reservoir, Guadalest kasteel, Guadalest kasteel, Algar fonteinen, enz.

Hoewel u in een vakantiewoning verblijft, weten we dat onze klanten de gevarieerde lokale keuken waarderen, kennen, proeven en genieten, dus we zullen u graag informeren over de beste opties die beschikbaar zijn op elk moment, volgens uw voorkeuren, verse vis, zeevruchten, vlees, rijst, paella's, aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zullen u graag helpen om te genieten van uw vakantie in Benidorm.

MANGER ET BOIRE

Benidorm is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, een levendige stad, die terecht bekend staat om haar geweldige nachtleven: het heeft meer dan 1000 bars en restaurants van alle soorten en thema's, een keuken voor verschillende fijnproevers, van fastfoodrestaurants tot hoogstaande restaurants, u kunt er de typische keuken van bijna elke plaats ter wereld proeven, van het Spaans (met restaurants die gespecialiseerd zijn in de keuken van de verschillende Spaanse regio's), het Engels, Frans, Frans, Belgisch, Duits, Grieks, Nederlands, Thais, enzovoorts.

Op het gebied van het nachtleven heeft Benidorm een breed en gevarieerd aanbod van bars, pubs, disco's, een casino, een feestzaal met internationale erkenning, bowling, midgetgolf.

De concurrentie is groot en daarom is het mogelijk om vestigingen van allerlei soorten prijzen te vinden, waardoor het een stad is die geschikt is voor alle zakken.

Het is mogelijk om zones van vrije tijd en restauratie te vinden in alle wijken en zones van de stad, er gaat niets boven een wandeling door de straten van het oude Benidorm om kleine barretjes en restaurantjes te ontdekken die u zich thuis zullen laten voelen.

De afstanden in de stad zijn eigenlijk vrij kort en indien nodig is het zeer eenvoudig om een taxi te krijgen om naar interessante plaatsen te reizen.

HOE JE DAAR KOMT EN HOE JE DOOR DE STAD KOMT EN HOE JE JE DOOR DE STAD KUNT VERPLAATSEN

De luchthaven van Alicante-Elche is de dichtstbijzijnde luchthaven van Benidorm, heeft een groot aantal binnenlandse en internationale verbindingen met dagelijkse vluchten en sommige van hen met verschillende frequenties per dag vanuit grote Europese steden. Er zijn vlaggenbedrijven en low cost bedrijven die een breed netwerk vormen dat u in staat stelt om bijna overal ter wereld te bereiken.

Er is een treinstation in de hoofdstad van Alicante, met een AVE-lijn naar Madrid, hetzelfde ticket kan verbinden met een smalspoortrein van Alicante naar Benidorm is direct en duurt anderhalf uur, maar het gaat langs de hele kust en je kunt genieten van prachtige uitzichten en landschappen en anders is het moeilijk om te weten, omdat de route van deze route is het dichtst bij de kustlijn.

Eenmaal in Benidorm aangekomen, is de stad zeer compact door het grote aantal hoge gebouwen en wolkenkrabbers die de stad vormen, vooral in het gebied dat meer toeristisch en commercieel is, wat het strandgebied van Levante is, dit gebied van begin tot eind beslaat, niet meer dan een uur lopen beslaat en ook 200 taxi's en verschillende stedelijke en interstedelijke buslijnen heeft - vooral handig voor dagtochten naar Altea, Calpe, Denia.

Als u geïnteresseerd bent in uw eigen mobiliteit, zijn er in Benidorm verschillende autoverhuurbedrijven, zowel lokale als internationale autoverhuurbedrijven, zodat u zowel de stad als alles wat de regio te bieden heeft kunt ontdekken en het plezier van uw vakantie bij ons kunt aanvullen.

Voor degenen die verder willen reizen, verbindt Benidorm zich met Madrid en Barcelona via de snelweg, beide op een afstand van ongeveer vijf uur met de auto, Valencia op anderhalf uur en Murcia op een uur.

Benidorm en in het bijzonder onze appartementen kunnen de basis zijn om te genieten van het strand, het nachtleven, excursies, culturele bezoeken, winkelen, sporten, duiken, zeilen, mountainbiken, en ga zo maar door.