Over ons


FINCAS ARENA is een makelaarskantoor (API - Agent Real Property No. 979 van Alicante) sterk geworteld in Benidorm sinds haar oprichting in 1973, opgericht door Miguel Angel Sotillos Roldan.

Beheermaatschappij appartementen met registratienummer EEAT-46-A en EEAT-342-A in het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Benidorm, het zijn ook de receptie en klantenservice, zowel voor de verkoop en voor het toerisme of de jaarlijkse huur.

FINCAS ARENA biedt een breed scala aan toeristische en vastgoeddiensten. Een van onze belangrijkste activiteiten is het toeristische vakantie in Benidorm en de Costa Blanca (Altea, Villajoyosa, Denia, Javea, etc).

Met de toeristische Wetgeving steeds kieskeurig over de vakantiewoning, zorgen we ervoor dat al onze appartementen zijn volledig gelicenseerd en onder de huidige wet geregistreerd

We hebben een breed scala aan toeristische accommodatie in het gebied te huur voor dagen en / of weken appartementen, huizen in residentieel complex met zwembad, prachtige villa's met privé zwembad onder anderen.

We zijn stichtende leden van APTUR (Vereniging van ondernemingen van toeristische huur in de Costa Blanca), die onze directeur, Miguel Angel Sotillos Rodriguez is president sinds 2013 en is momenteel ook lid van de Raad van Bestuur van FEVITUR (Spaanse Federatie van Verenigingen huizen en appartementen).

Een andere belangrijke eigenschap van ons bedrijf service is de aankoop onroerend goed, hebben we een team uitsluitend gewijd aan het beheer en de begeleiding van de partijen bij de transactie betrokken om ervoor te zorgen dat de operatie geslaagd is. In onze vastgoedportefeuille zal allerlei boerderijen: Flats, appartementen, huizen, zowel nieuwbouw als wederverkoop, evenals parkeerplaatsen, winkelcentra, lokale zonne ...

Onze directeur is Gerechtelijk taxateur onroerend goed en Middelaar in burgerlijke zaken, in het overeenkomstige oficinales platen geregistreerd. We kunnen taxaties van onroerend goed, land, erfrecht en de eigendomsrechten van welke aard dan ook te maken.

Wij bieden onze klanten een breed scala van aanvullende diensten voor meer plezier van uw vakantie, zoals het vervoer naar de luchthaven van Alicante of treinstation, tickets voor voorstellingen en concerten, festivals, discotheken, pretparken, autoverhuur , Wifi, etc.

Het weer


Google